Informatieavond 7 april as.

Op donderdag 7 april a.s. wordt er weer een ouderinformatie-avond gehouden over kinderopvang Windekind, een agrarisch kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Windekind opent op 1 mei 2011 haar deuren. (Aanstaande) ouders die op zoek zijn naar een unieke en kleinschalige kinderopvang te midden van de natuur, zijn van harte welkom op deze avond die wordt gehouden op “De Akkerwinde”, Lageweg 6 Nisse.


Programma

Op deze avond zullen Ingrid en Jan van Esch van agrarische kinderopvang Tierelier (www.kinderopvangtierelier.nl) vertellen over hun bedrijf en een toelichting geven op agrarische kinderopvang. Aansluitend zal Marjo Boonman van kinderopvang Windekind vertellen over de vorderingen betreffende de bouw en over de unieke werkwijze van de kinderopvang.

Het programma is als volgt:
19.30 uur: inloop met koffie/ thee
20.00 uur : inleiding door Jan en Ingrid van Esch, zij vertellen over hun eigen agrarisch kinderdagverblijf “Tierelier”
20.45 uur: pauze met koffie/ thee
21.00 uur: presentatie van kinderopvang Windekind
21.45 uur: afsluiting.


Aanmelden

(Aanstaande) ouders kunnen zich aanmelden voor de informatie-avond door vóór 31 maart a.s. het formulier op deze website in te vullen (Contact > Aanmelden informatieavond) óf door een mail te sturen naar info [at] windekind.nl en daarin aan te geven met hoeveel personen zij komen.

Verenigde Agrarische Kinderopvang