Kinderopvang Windekind

Kinderopvang Windekind ligt midden in het Nationaal Landschap ‘Zak van Zuid-Beveland’ niet ver van Goes. Wij bieden kleinschalige, agrarische kinderopvang volgens de formule van de Verenigde Agrarische Kinderopvang. Dit betekent dat we kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbieden midden in een natuurlijke, landelijke omgeving. Kinderen krijgen hier alle ruimte om in hun eigen tempo te ontwikkelen, te leren en te groeien. Per dag kunnen wij 24 baby’s, dreumesen en peuters, verdeeld over 2 groepen, op Windekind verwelkomen.

Op woensdagochtend en vrijdagochtend kunnen daarnaast 12 kinderen van 2 tot 4 jaar komen spelen op de horizontale groep. De activiteiten die deze peuters aangeboden kregen zijn vergelijkbaar met de activiteiten die de kinderen op de verticale groepen doen.

Omgeving

De heerlijke omgeving biedt kinderen een unieke kans. Het authentieke Zeeuwse boerderijtje is opnieuw gebouwd met daar omheen een prachtige natuurlijke speeltuin. Bij Windekind zijn de kinderen veel buiten en hebben ze veel contact met dieren, bloemen en planten. Dit is een bijzondere aanvulling op het dagelijkse ritme van spelen, eten en slapen.

binnen

Voor elk wat wils

Ze kunnen fietsen, in het bos spelen of trekker rijden tussen de fruitbomen door. Ze kunnen ‘meehelpen’ in de moestuin, leren hoe alles groeit en bloeit en hun eigen worteltjes oogsten. En kinderen die van dieren houden kunnen de konijntjes knuffelen en helpen de eitjes van de kippen te rapen!

Verenigde Agrarische Kinderopvang