Waarom Windekind?

  • Kleinschalig en persoonlijk
    Dus altijd aandacht voor uw kind
  • Natuurlijke en landelijke omgeving
    Ervaren, ontdekken en leren in de groene omgeving 
  • Kracht van samenwerking
    Doorgaande, groene ontwikkelingslijn

lees meer over windekind

Terugblik gala avond Windekind en Akkerwinde

Windekind-gebouw

De Gala-première van Stichting De Akkerwinde en Kinderopvang Windekind was een mooi en ontroerend. Op de Gala-avond werden de gasten ontvangen met (alcoholvrije) champagne op de rode loper en er werden vijf videofilms gepresenteerd. De films gaan over de unieke samenwerking tussen De Akkerwinde en Kinderopvang Windekind.

De gasten, bestaande uit o.a. de deelnemers, werknemers, vrijwilligers, ouders en beleidsmedewerkers kregen de videofilms als eersten te zien. In een korte film wordt de samenwerking weergegeven en een kijkje gegeven in het dagelijks leven op beide locaties in Nisse. De films hebben titels gekregen die betrekking hebben op een quote uit de opnames. Men moest vooral lachen om een jongetje die hard en vrolijk roept; "veel poepjes" en om een ontsnappend konijn in de video “Wij Zijn. Maar wij bedoelen alles heel goed.”. Met meer dan 100 gasten was de locatie iets aan de krappe kant maar dat mocht de pret niet drukken; op het laatst werd zelfs de polonaise nog gelopen! Tussendoor waren er optredens van Ramon, Amber & Anna Marie en de Zeeuwse Muzikanten.

Bert van Leerdam verzorgde de avond op spetterende wijze waarbij hij betrokkenen naar voren riep om kleine interviews te houden met mensen die meewerken in de bedrijven van Wilfried en Marjo Boonman. De eerste DVD werd uitgereikt door de deelnemers van De Akkerwinde aan Marjo Boonman. Alle gasten kregen aan het eind van de avond een exemplaar van de DVD mee. Mocht u de video’s willen nazien, dan kunt u terecht op onze YouTube pagina, heeft u interesse in een DVD dan kunt u ons een e-mail sturen.

Natuurlijk spelen, ontdekken en beleven

Kinderopvang Windekind biedt op de boerderij in een landelijke, natuurlijke omgeving kleinschalige en kwalitatief hoogwaardige groene kinderopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.  Lees meer

Je bent welkom
van 0 tot 4 jaar

Wij zijn geopend
van 7.30 tot 18.30