Waarom Windekind?

 • Kleinschalig en persoonlijk
  Dus altijd aandacht voor uw kind
 • Natuurlijke en landelijke omgeving
  Ervaren, ontdekken en leren in de groene omgeving 
 • Kracht van samenwerking
  Doorgaande, groene ontwikkelingslijn

lees meer over windekind

Onze uitgangspunten zijn:

 • Natuur en seizoenen 
 • Elementen (lucht, water, aarde, vuur)
 • Jaarfeesten (zomerfeest, sinterklaas, kerstmis, lichtfeest, Pasen) 

Dagelijks bieden we activiteiten/ materialen aan die aansluiten bij de individuele  behoeften  van de kinderen. Dit sluit aan bij de pedagogische visie die we hanteren. We dragen zorg voor kwalitatief hoogwaardige, groene kinderopvang waar kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. De kleinschaligheid, de sfeervol ingerichte groepsruimtes, de veilige speeltuin en de professionele en gediplomeerde pedagogisch medewerkers, zorgen voor een unieke vorm van opvang op maat.

Bij Windekind stemmen we alle activiteiten zoveel mogelijk af op de behoeften en interesses  van  ieder individueel kind. We hebben geen strak dagschema omdat we individuele  behoeften  belangrijker  vinden dan  de  tijd.  De kinderen op de verticale groepen kunnen in hun eigen regelmaat slapen in aparte slaapkamertjes en zelfs buiten in speciale buitenbedjes.

Natuurlijk spelen, ontdekken en beleven

Kinderopvang Windekind biedt op de boerderij in een landelijke, natuurlijke omgeving kleinschalige en kwalitatief hoogwaardige groene kinderopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.  Lees meer

Je bent welkom
van 0 tot 4 jaar

Wij zijn geopend
van 7.30 tot 18.30